+31 6 53 45 23 32 / +31 6 30 37 09 95 31230 Puymaurin, France welcome@d-ranch.eu

Zwarte parels Witte tanden

Op 30 september 2020 verschijnt het boek Zwarte parels Witte tanden.

Het boek dat speciaal geschreven is voor mensen met tandartsangst
én
veel meer......

Hét boek dat zeker geschikt is voor mensen die inzicht wensen omtrent hun fysieke klachten, emotionele klachten of kampen met vraagstukken en/of inzicht wensen over de bezieling van hun levensinvulling.

Dit boek is ook geschikt voor tandartsen, huisartsen en overige zorgverleners die juist ook voorbij de symptomen van hun patiënten willen kijken. Door te streven naar genezing en door werkelijk begrip voor de klacht van hun patiënt te ontwikkelen.

Een prachtig boek van 176 pagina’s, geïllustreerd met foto’s, voor alle mensen die af willen van hun (tandarts)angst en voor zorgverleners, die voorbij de symptomen van hun patiënten willen kijken!

De auteur, Astrid Stijger, is ruim 25 jaar tandarts, equicure-therapeut en holografisch regressie-reïncarnatietherapeut.  In dit boek beschrijft zij op krachtige wijze hoe zij begon met mensen van hun tandartsangst af te helpen. Haar behandelingen zijn succesvol. Na veler verzoek heeft zij haar werkwijze op papier gezet. Een boek waarin blijkt dat haar methode werkt en daarmee een nieuwe vorm van therapie heeft doen laten ontstaan, namelijk equicure.  Dat het werkt is logisch: equicure is gebaseerd op het leven en bevat de kenmerken van onder andere reïncarnatie- en regressie therapie, equitherapie en de oude wijsheid die het leven zelf geeft en die Astrid Stijger in haar boek in ons leven weet terug te brengen.

Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die met (tandarts)angst kampt.
De Astrid Stijger Methode ®, is niet alleen een combinatie van verschillende effectieve therapievormen, maar slaat tevens de brug tussen reguliere geneeskunde, met name de tandheelkunde, en de kracht die het eigen lichaam heeft om te kunnen herstellen.

Dit boek laat zien hoe dat kan!

Het verschijnt eind september in de Nederlandse boekhandel. Wanneer je nu bestelt ontvang je een korting van ruim 20% op de verkoopprijs van € 159,95, en betaal je slechts  € 125,00 Let op: deze korting geldt alleen wanneer je bestelt voordat het boek via de boekhandel verkrijgbaar is! Dus vóór 30 september!
Meld je daarom aan via het onderstaande contactformulier.
Uitgeverij Gizi 

Als hoofd, hart en ziel samenkomen in één lichaam

Wanneer je de motivatie hebt om je fysieke lichaam in een dergelijke ambiance te brengen, dan kom je in contact met het grotere spirituele zijn om je heen, de verbinding met het grotere. De verbinding die je hart maakt via jouw lichaam, helemaal voor jou alleen. Dan creëer je een moment of momenten in je leven die je raken, waarin je dusdanig geraakt wordt dat je dat hét leven kan noemen. Kiespijn en tandartsangst en alle andere issues en klachten brengen je precies daar in die ambiance, waardoor je jouw lichaam kunt verstaan. Daar waar je je zelf mag ontmoeten om te helen. Wanneer hoofd, -hart en -ziel samen komen, maakt dat HEEL. Daar heb je zowel je hoofd als je hart als je ziel en je lichaam voor nodig.
De AstridStijgerMethode® is naast een way of life gebaseerd op sterke pijlers. De pijlers die deze  methode een degelijke onderbouwing geven, waardoor de training, coaching en therapie op basis van deze methode een grote impact op je leven heeft in positieve zin! Het geeft je een grootschalig inzicht op mentaal, emotioneel, fysiek en op zielsniveau.
Het paard is een groot element binnen dit fenomeen.
Je gaat naast het ontmoeten van de paarden, deze pijlers beleven en anders naar je zelf kijken, je zal anders je fysieke klachten en emoties gaan ervaren. Terugkerende gebeurtenissen in je leven kan je bundelen en terugbrengen naar de oorsprong hiervan. In de oorsprong ligt ook de oorzaak.
Dit brengt je, met behulp van de paarden, een liefdevolle, confronterende en oordeelloze ontmoeting met de kern van je diepste zelf. De kern van waaruit je leeft en de kern die wil leven om optimaal geleefd te worden. Velen zijn je voorgegaan, omdat ze houden van paarden en ook juist omdat ze angst voelen voor paarden. Velen hebben ervaren dat angst een prachtige ingang is om je eigen krachten te ontdekken om daarna te kunnen gebruiken in je eigen leven.
Dit boek is vanuit tandartsangst geschreven, omdat Astrid Stijger vanuit haar vakgebied als tandarts vertelt. Juist tandartsangst is een gecompliceerde angst die ook als zodanig dient te worden benaderd. Daardoor kunnen ook mensen met andere soort angsten goed terecht bij de ASM®. Het gaat namelijk over lichaamstaal.
Lichaamstaal vertelt en legt bloot wat er aan die angsten ten grondslag ligt.
Een taal die het paard als een echte meester spreekt.

 

https://www.d-ranch.eu/wp-content/uploads/2020/08/ASTRID-STIJGER-3D-omslag-blue-800x900.jpeghttps://www.d-ranch.eu/wp-content/uploads/2020/07/Logo-Gizi-400x500.jpeg

Het boek is vanaf 1 oktober 2020 verkrijgbaar via de boekhandel. Je kunt het ook via onze webshop bestellen. Wil je het boek zakelijk kopen, mail ons dan via onderstaand contactformulier.

Click dan op Boek verkoop .

Boek zakelijk bestellen?

Ik wil graag overleg over de mogelijkheden om het boek zakelijk te bestellen.

Vul hier uw e-mailadres in.

Vul hier uw naam, adres en woonplaats in.