+31 6 53 45 23 32 / +31 6 30 37 09 95 31230 Puymaurin, France welcome@d-ranch.eu

Zwarte parels Witte tanden

SPECIALE AANBIEDING "ZWARTE PARELS WITTE TANDEN VANAF 23 januari 2021: EUR 33,11

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Uitgeverij Gizi, speciaal voor mensen die geraakt worden door de huidige crisis en voor wie de (oorspronkelijke) prijs een te hoge belemmering is. Voor deze aanbieding is een aantal boeken ter beschikking gesteld. Wees er dus snel bij en bestel via onderstaand reactieformulier!

Zwarte parels Witte tanden

Het boek dat speciaal geschreven is voor mensen met tandartsangst
én
veel meer......

Hét boek dat zeker geschikt is voor mensen die inzicht wensen omtrent hun fysieke klachten, emotionele klachten of kampen met vraagstukken en/of inzicht wensen over de bezieling van hun levensinvulling.

Dit boek is ook geschikt voor tandartsen, huisartsen en overige zorgverleners die juist ook voorbij de symptomen van hun patiënten willen kijken. Door te streven naar genezing en door werkelijk begrip voor de klacht van hun patiënt te ontwikkelen.

Een prachtig boek van 176 pagina’s, geïllustreerd met foto’s, voor alle mensen die af willen van hun (tandarts)angst en voor zorgverleners, die voorbij de symptomen van hun patiënten willen kijken!

De auteur, Astrid Stijger, is ruim 25 jaar tandarts, equicure-therapeut en holografisch regressie-reïncarnatietherapeut.  In dit boek beschrijft zij op krachtige wijze hoe zij begon met mensen van hun tandartsangst af te helpen. Haar behandelingen zijn succesvol. Na veler verzoek heeft zij haar werkwijze op papier gezet. Een boek waarin blijkt dat haar methode werkt en daarmee een nieuwe vorm van therapie heeft doen laten ontstaan, namelijk equicure.  Dat het werkt is logisch: equicure is gebaseerd op het leven en bevat de kenmerken van onder andere reïncarnatie- en regressie therapie, equitherapie en de oude wijsheid die het leven zelf geeft en die Astrid Stijger in haar boek in ons leven weet terug te brengen.

Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die met (tandarts)angst kampt.
De Astrid Stijger Methode ®, is niet alleen een combinatie van verschillende effectieve therapievormen, maar slaat tevens de brug tussen reguliere geneeskunde, met name de tandheelkunde, en de kracht die het eigen lichaam heeft om te kunnen herstellen.

Dit boek laat zien hoe dat kan!

Het boek is verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische boekhandel en ook via de website van D-ranch.eu. De actie loopt vanaf 23 januari 2021 en zolang de beschikbare voorraad strekt.
Uitgeverij Gizi 

Als hoofd, hart en ziel samenkomen in één lichaam

Wanneer je de motivatie hebt om je fysieke lichaam in een dergelijke ambiance te brengen, dan kom je in contact met het grotere spirituele zijn om je heen, de verbinding met het grotere. De verbinding die je hart maakt via jouw lichaam, helemaal voor jou alleen. Dan creëer je een moment of momenten in je leven die je raken, waarin je dusdanig geraakt wordt dat je dat hét leven kan noemen. Kiespijn en tandartsangst en alle andere issues en klachten brengen je precies daar in die ambiance, waardoor je jouw lichaam kunt verstaan. Daar waar je je zelf mag ontmoeten om te helen. Wanneer hoofd, -hart en -ziel samen komen, maakt dat HEEL. Daar heb je zowel je hoofd als je hart als je ziel en je lichaam voor nodig.
De AstridStijgerMethode® is naast een way of life gebaseerd op sterke pijlers. De pijlers die deze  methode een degelijke onderbouwing geven, waardoor de training, coaching en therapie op basis van deze methode een grote impact op je leven heeft in positieve zin! Het geeft je een grootschalig inzicht op mentaal, emotioneel, fysiek en op zielsniveau.
Het paard is een groot element binnen dit fenomeen.
Je gaat naast het ontmoeten van de paarden, deze pijlers beleven en anders naar je zelf kijken, je zal anders je fysieke klachten en emoties gaan ervaren. Terugkerende gebeurtenissen in je leven kan je bundelen en terugbrengen naar de oorsprong hiervan. In de oorsprong ligt ook de oorzaak.
Dit brengt je, met behulp van de paarden, een liefdevolle, confronterende en oordeelloze ontmoeting met de kern van je diepste zelf. De kern van waaruit je leeft en de kern die wil leven om optimaal geleefd te worden. Velen zijn je voorgegaan, omdat ze houden van paarden en ook juist omdat ze angst voelen voor paarden. Velen hebben ervaren dat angst een prachtige ingang is om je eigen krachten te ontdekken om daarna te kunnen gebruiken in je eigen leven.
Dit boek is vanuit tandartsangst geschreven, omdat Astrid Stijger vanuit haar vakgebied als tandarts vertelt. Juist tandartsangst is een gecompliceerde angst die ook als zodanig dient te worden benaderd. Daardoor kunnen ook mensen met andere soort angsten goed terecht bij de ASM®. Het gaat namelijk over lichaamstaal.
Lichaamstaal vertelt en legt bloot wat er aan die angsten ten grondslag ligt.
Een taal die het paard als een echte meester spreekt.

 

https://www.d-ranch.eu/wp-content/uploads/2020/08/ASTRID-STIJGER-3D-omslag-blue-800x900.jpeghttps://www.d-ranch.eu/wp-content/uploads/2020/07/Logo-Gizi-400x500.jpeg

Het boek is  verkrijgbaar via de boekhandel in Nederland en België. Je kunt het ook via onze webshop bestellen. Wil je het boek via de aanbieding nu al vast reserveren of wil je een offerte om zakelijk meerdere exemplaren te kopen, mail ons dan via onderstaand contactformulier.

Je kunt het boek ook kopen via onze webshop. Click dan op Boek verkoop . De actie gaat in op 23 januari 2023. 

Boek(en) bestellen of offerte vragen voor de bestelling van meerdere exemplaren voor zakelijke doeleinden?

Vul onderstaande gegevens in!

*

Vul hier uw e-mailadres in.

Vul hier uw naam, adres en woonplaats in.