Cursus, Workshop of Therapie

"De AstridStijgerMethode® kenmerkt zich door haar authenticiteit. Juist ook en vooral omdat ieder mens uniek is, zal het aanbod vanuit D-Ranch Living Center op maat gecreëerd worden en afgestemd zijn op je vraagstelling."

De mogelijkheden

Om je en indruk te geven over wat D-Ranch voor je kan betekenen, volgt hier een kleine greep uit wat er de laatste periode vooral geboekt is.

De ASM® is geschikt voor elke levensvraag. Zowel particulieren als wel professionele organisaties kunnen bij D-Ranch terecht met de vraagstelling die op dat moment actueel is. Wanneer u via uw werkgever komt, is dit uiteraard ook mogelijk.

– Workshop Grandlight For You
– Tiendaagse Leven in BewustZijn*
– Relatietherapie
– Volwassen worden voor Volwassenen
– Angst is je potentieel

D-ranch paarden

Tiendaagse Leven in BewustZijn

De Tiendaagse Leven in BewustZijn is de favoriete boeking bij D-Ranch, omdat het je de unieke gelegenheid biedt om tien dagen lang ontzorgd te worden om je volledig te kunnen richten op de vraagstelling waarmee je komt. Je brengt jezelf in een ambiance waar hoofd, hart en ziel samen kunnen komen.

Een therapeutisch traject, begeleidt door Astrid Stijger, waar een bewustwording op diep niveau kan plaatsvinden omtrent je issues, klachten of levensvragen om te kunnen helen, ontwikkelen en groeien. Het betreft een individuele tiendaagse in een mooie oordeelloze omgeving, in de natuur, bij de paarden, waar bewustwording centraal staat.

Je verblijft in een comfortabele Gite of een offgrid mobilehome met uitzicht op de paardenvallei. Het enige dat nodig is, is jouw motivatie en nieuwsgierigheid om deze tien dagen volop te willen beleven en ervaren rondom jouw levensvraagstuk. Je kunt dit arrangement beschouwen als een onvergetelijk verblijf inclusief therapie en bewustzijnsverdieping om te helen.

Jaaropleiding Health Initiator

D-Ranch doceert de jaaropleiding tot Health Initiator op basis van de ASM®. Er zijn jaarlijks vier plaatsen beschikbaar en de opleiding vindt plaats op aaneengesloten dagen in zowel Nederland als in Zuid Frankrijk en start ieder jaar in januari. 

De opleiding is in het leven geroepen voor geïnteresseerden, coaches, 
trainers, therapeuten, zorgmedewerkers, die van onbewust naar bewust en nóg méér bewust-zijn willen uitstijgen in hoe ze denken, doen en laten binnen hun dagelijks bestaan en in hun professie.

 
Het leidt je op in Equicure volgens de ASM®, zodat je na het volbrengen van de jaaropleiding bekwaam bent om sessies met paarden en paardachtigen te faciliteren, waar een hoge mate van bewustzijn centraal staat om het zelfhelend vermogen ten behoeve van individuele gezondheid van de mens te kunnen initiëren. Dit op een manier dat het paard(achtige) er ook wel bij vaart.

Wanneer je informatie wenst, stuur dan het contactformulier in.

D-ranch Equine Living Center