D-Ranch aanbod

Een greep uit de programma’s van het levenscentrum: D-Ranch Living Center

D-Ranch is meer dan alleen een therapeutisch centrum

D-Ranch Living Center is niet alleen een therapeutisch centrum, maar zoveel meer dan dat. Het is dé thuisbasis van de AstridStijgerMethode®. Een methode die zijn bestaansrecht heeft bewezen. Sterke pijlers gefundeerd in Equicure, holgrafische regressie-reïncarnatie-therapie, systemisch werk en vormen van natuurgeneeskunde, waarbij de verbinding met paarden een vaste leidraad vormt.

Angst voor paarden is geen reden om niet te komen, het is juist een reden om wél te komen. Net zoals tandartsangst, of andere vormen van angst een goede reden zijn. Er zijn dus vele redenen om D-Ranch Living Center te bezoeken en daarbij vormen de mooie programma’s de uitnodiging.

De kracht van D-Ranch is dat elk programma juist géén programma heeft! Ieder programma volgt namelijk een rode draad, de leidraad, waarbij hetgeen zich voordoet en aanbiedt, de ruimte krijgt.

Stel je vraag via welcome@d-ranch.eu aan D-Ranch en samen creëren we een programma voor jou. Er is veel mogelijk.

Nederland

Individuele sessies: € 275 per sessie*

Bijeenkomst voor een groep van maximaal 4 personen voor opleiding, training of coaching gedurende een dagdeel, een dag of meerdaagse. Prijs in overleg.

*een ASM®-sessie, begeleidt door Astrid Stijger, en bestaat uit een holografische regressie-reïncarnatiesessie, dan wel een opstelling, training of coaching of een sessie bij de paarden of ezels (asinotherapie) of honden, dan wel in de natuur.

Individuele sessies: € 275 per sessie + reiskosten.

D-Ranch biedt ondersteuning om je paard beter te begrijpen en/of wanneer er vragen zijn over je paard. Bezoek op locatie: € 275 + reiskosten.

Eéndaagse of meerdaagse workshops of trainingen volgens ASM®, zowel particulier als zakelijk. Prijs in overleg.

Huiskamer-lezing van 2 uur over de D-Ranch locatie in Zuid-Frankrijk volgens ASM®. €10,- per persoon (minimaal 10 personen) + reiskosten.

Frankrijk

D-ranch Equine Living Center

Het favoriete programma bij vele cliënten en het meest geboekt is de all-in Tiendaagse Leven in BewustZijn. Waar je jezelf in een ambiance brengt waar hoofd, hart en ziel samen kunnen komen. Een therapeutisch traject waar een bewustwording op diep niveau kan plaatsvinden omtrent je issues, klachten of levensvragen om te kunnen helen, ontwikkelen en groeien. Het betreft een individuele tiendaagse in een mooie omgeving, in de natuur en bij de paarden waar bewustwording centraal staat. Tien dagen geheel verzorgd in een luxe gîte of camping Happyness, mobile home of een back-to-basic éénpersoons houten huisje. Het enige wat je mee hoeft te brengen is jouw motivatie om dit te willen beleven en ervaren. De kosten bedragen € 4.200,- afhankelijk van je verblijfskeuze.

Your Grandlight is een programma ontstaan vanuit de prachtige donkerbruine merrie Grandlight. Haar naam doet haar eer aan, want haar grandiose zijn schittert als groot licht. Haar voorouders hebben dit gevoed, mede door hun namen GrandAmour en Windlight, dus ze is ontstaan vanuit grote liefde en windlicht. Zij, als leermeester voor de mens, kan je bij uitstek tonen hoe in dankbaarheid te leven, elke dag als geschenk te kunnen ervaren om het leven te leven. En bovenal hoe je dit met je partner in het reine krijgt, wanneer onderlinge verschillen tot strubbelingen en hindernissen lijken te groeien, vanuit o.a. voorouderlijke lijnen. Grandlight kan bij uitstek jou leren hoe dit te realiseren, omdat ze een paard is die haar levenslessen uitdraagt in liefde. Vijfdaagse-relatie-retraite met diepgang in groot licht voor 2 personen €4200.- Langer dan vijf dagen is uiteraard bespreekbaar.

Een van de onderdelen in dit programma is uiteraard de verdiepende helende paardensessie, Equicure. En ja, bij de paarden die vrij leven, hun eigen levensritme volgen, kudde-wijsheid (uit)dragen, zonder halsters en dekens, wel met hun natuurlijke sterke vacht en op blote voeten de 22 hectares natuur begaan. Ze eten gras, kruiden, struiken en boombladeren op intuïtie, omdat ze weten wat hun lichaam nodig heeft. Ze volgen hun instinct om gezond van geest te blijven. Ze mijden negatieve energieën of herstellen deze naar het gezonde spectrum. Met andere woorden, ze bewegen het lichaam en de ziel. Equicure bij de wilde paarden, vroeg ooit een client? Uiteraard! WildHorses, dat is het mooiste compliment voor de paarden. Wild en vrij, jezelf zijn, weten wat je wil, gezondheid en balans vinden voor jezelf en de anderen, de kudde. Wil jij dat ook leren? Dat kan, want deze wijsheid zit ook in de mens, de paarden ondersteunen dit proces onvoorwaardelijk, ook bij jou. Vijfdaagse-WildHorses all-in en elke dag een verdiepingsmoment bij paarden voor €1250,- per persoon (bij vier personen).

Het volgen van een follow up ZevenDaagse betekent een week lang verblijf op locatie in Zuid-Frankrijk, waarbij in tegenstelling tot de andere genoemde programma’s, dit op basis van zelfzorg is. Dus voor je eten en drinken zorg je zelf. Voor €1700,- verblijf je zeven dagen en zes nachten in een comfortabele gîte op het landgoed van ruim 20 hectares en ontvang je drie essentiële verdiepende ASM® sessies naar keuze. Genietend van de stilte, dieren, zwembad of stromende beek onder aan de berg. Alle tijd voor jezelf en het beklijven van de sessies.

Opleiding Health Initator start in januari 2024.

Wereldwijd

D-ranch Equine Living Center

Bioresonantie en gezondheidsanalyse op basis van Rife. Eerste analyse €200,-.

Via Zoom of Teams een online 10-delige coaching-spar-traject gedurende 6 maanden. €1250,-.

Er liggen geen data vast, elk programma kan gedurende het gehele jaar gepland worden, behalve de opleiding tot Health Initiator, deze heeft vaste data.

"Als hoofd, hart en ziel samenkomen in één lichaam"

De Astrid Stijger Methode® wordt beschreven in het boek Zwarte Parels Witte Tanden. 

ISBN 978-90-830757-1-6; 

Het boek is te bestellen via de boekhandel of bij Uitgeverij Gizi. Ook verkrijgbaar als e-book.