D-Ranch Living Center

Zo nu en dan komt mijn bedrijf D-Ranch Living Center in een stroomversnelling, zoals nu ook plaatsvindt. Zo´n versnelling ben ik gewend en ik omarm zo’n positieve flow graag. Toch is dit praktisch niet altijd zo makkelijk bij te benen. Ik besluit daarom de tijd te nemen om onder andere ook de website te updaten en naar verwachting begin april 2024 online terug te komen met de vernieuwde versie.

Deze wintermaanden zal ik vooral besteden aan het afronden van mijn tweede boek, dat zal verschijnen in het voorjaar van dit jaar. D-Ranch blijft in deze periode goed bereikbaar voor afspraken, reserveringen, lezingen en boekbestellingen via welcome@d-ranch.eu

U kunt vanaf 1 maart 2024 weer terecht voor intakes en  Equicure-sessies volgens de ASM®.

Astrid Stijger
D-Ranch Living Center