Lezingen & Trainingen

"Astrid Stijger, oprichtster van D-Ranch Living Center en de ASM®, geeft huiskamerlezingen en lezingen op aanvraag."

Astrid Stijger

Astrid Stijger, oprichtster van D-Ranch Living Center en de ASM®, geeft huiskamerlezingen en lezingen op aanvraag. Wat de ASM® ( AstridStijgerMethode) precies inhoudt, hoe het werkt en de samenhang met de actuele onderwerpen van deze tijd, zal zij uit de doeken doen tijdens haar lezing.

Zij vertelt gedurende 1,5 uur enthousiast en levendig over haar ervaringen en het logischerwijze ontstaan van haar methode voor mens en dier. Als hoofd, hart en ziel samenkomen in één lichaam, dan kom je terecht bij het boek Zwarte Parels Witte Tanden van Astrid Stijger.

Zij richt zich volledig op het zelfhelend vermogen van alles wat leeft. Al meer dan 30 jaar geeft zij dit vorm, eerst als tandarts, na bijna dertig jaar niet meer praktiserend, en daarnaast als equicure- en regressie- reïncarnatietherapeut. Ze is eigenaresse en oprichtster van D-Ranch Living Center, een levenscentrum met vestigingen in Leiden en aan de voet van de Pyreneeën, in Zuid Frankrijk. Op basis van de door haar ontwikkelde equicure methode biedt zij therapie, cursussen en trainingen aan.

Bezoekers van D-Ranch Living Center gaan met een diepere vorm van bewustzijn verder in hun leven. Ze doorleven heling, vernieuwing en bevrijding. Begrippen zoals heling en herstel passen binnen het huidige leven in het samenspel van ons zelfhelend vermogen en de waardering van onze voorouderlijke geschiedenis en vorige levens. 

 

Astrid Stijger

Astrid Stijger

Oude Wijsheid en Nieuw Bewustzijn zullen de revue passeren, geïllustreerd met talloze anekdotes uit haar praktijk. Dit zal bij de luisteraars herkenning geven en betekenis voor hun dagelijks leven.

Astrid vindt de tijd rijp om deze kennis, waarmee zij o.a. haar therapie binnen haar methode vorm geeft, te verspreiden onder de mensen, zodat ook jij dit in je bestaan kan toepassen. Vaak al om te beginnen in de dagelijkse dingen.

Tijdens lezingen is het boek Zwarte Parels Witte Tanden gesigneerd te verkrijgen voor de speciale prijs van € 45,= (normaal € 55,=).