Wel eens terug geweest, daar waar je eerder was?

Waar? Daar, waar je maar wil!
Plan dan je midweek terug in het vooruitzicht van eind september 2020, omdat het je brengt naar jouw oorsprong, zodat je dat bewust kan beleven in het hier en nu.
In deze midweek wordt aandacht geschonken aan lichaamstaal, het communiceren in lichaamstaal, je eigen lichaam vertelt aan jou wat er toe doet. Regressie biedt je de mogelijkheid om vorige levensfases of levensgebeurtenissen ‘opnieuw’ te ervaren met een herbeleving in het hier en nu. Met het bewustzijn van het hier en nu.
Ik, Astrid Stijger, vertel over mijn ervaringen uit de praktijk en uit het volle leven en je kunt alle vragen stellen die in je opkomen of vertellen over wat je wenst in te brengen. Onder de zon en in een Zuid-Europese sfeer met de geneugten van Zuid Frankrijk kun je een midweek terug naar jezelf via ontspanning, informatie, verrijking, inspiratie. Het meest sprankelende van alles is dat dit wordt ingegeven door je eigen lichaamstaal.
Je maakt daarnaast ook kennis met de ASM ®.
Het programma van deze midweek bevat de rode draad van het leven met dagelijks (minimaal) twee uur cursus Regressie. Alle tijd kan verder ingevuld worden met wat er toe doet voor JOU! Qua eten en drinken kun je genieten van de gezamenlijke bereide maaltijden en je verblijf is all-in. Je verblijft op een eigen comfortabele kamer in een ruime Franse Gite. Zwembad, natuur, privacy, rust, is hier dagelijkse kost.
Er is plek voor jou! Het is een midweek van verdieping, liefde en bezinning vanuit regressiebeleving en visie, daarom is er veel ruimte voor jou als mens met jouw fysieke lichaam. Daarom dus ook een groep van niet meer dan 4 personen. Wees er daarom snel bij wanneer dit je aanspreekt. Je lichaam zal reageren en als je er naar wilt luisteren, schrijf je je desgewenst in!

All in: 599 euro ( excl btw) voor de midweek. Maandag 28 september tot en met 2 oktober 2020. Deelnemers ontvangen ook het boek ‘Zwarte parels, Witte tanden’ ter waarde van 59,95 euro. Dit boek verschijnt in de boekhandel in september 2020. Tijdens de midweek zijn individuele sessies te boeken voor een gereduceerde prijs.

Meldt je aan door een mail te sturen naar: welcome@d-ranch.eu of via de contactpagina onder vermelding van “Midweek terug”.
Je kunt daar ook je vragen stellen